Jurnal

Au fost puse în vânzare biletele pentru Festivalul “25 de ore de teatru non-stop”

Cea de-a VII-a ediție a Festivalului “25 de ore de teatru non-stop”, organizat de Asociația Culturală BIS se va desfășura anul acesta în toamnă. Maratonul teatral propriu-zis (9-10 septembrie 2017) rămâne neschimbat, el fiind urmat de încă cinci zile bonus (11-15 septembrie), perioadă în care va avea loc câte un spectacol pe seară.

Deschiderea oficială a evenimentului (9 septembrie ora 19:00, Sala Thalia) va oferi publicului unul dintre cele mai savurate și mai premiate spectacole ale anului 2016. Este vorba despre comedia MaRó, pe texte de Csaba Székely, în regia lui Andi Gherghe, produsă de trupa teatrului independentent Yorik Stúdió, din Târgu-Mureș. Csaba Székely este unul dintre cei mai talentați dramaturgi din România. Textele sale au fost puse în scenă de nenumărate ori, atât în țară, cât și în Ungaria, obținând importante premii, printre care și cel oferit de BBC pentru cea mai bună piesă europeană (Do You Like Banana, Comrades?). Read More

„25 de ore de teatru non-stop” va avea loc la toamnă

Anul acesta festivalul „25 de ore de teatru non-stop” va avea loc la toamnă, în septembrie.
Sibiu, în 9-10 septembrie 2017

Primele șase ediții ale festivalului s-au desfășurat primăvara, sub sloganul “Respiră.Teatru”. Acțiunea este dedicată teatrului tânăr, independent și este organizată încă de la început, din anul 2011, de Asociația Culturală BIS (BIS Teatru).

Read More