6-7 OCTOMBRIE 2018, SIBIU
Ediţii

RESPIRĂ. TEATRU

perioada 2011-2016

ÎN 26-27 MARTIE, A AVUT LOC, LA SIBIU, SUB SLOGANUL ” RESPIRĂ. TEATRU”, PRIMA EDIŢIE A FESTIVALULUI MARATON ” 25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP”. DESCHIDEREA FESTIVĂ A AVUT LOC LA SALA THALIA, SÂMBĂTĂ, 26 MARTIE, LA ORA 19.00. ACTORUL HORAŢIU MĂLĂELE VA CITI MESAJUL INTERNAŢIONAL DE ZIUA MONDIALĂ A TEATRULUI, DUPĂ CARE ÎI VA DELECTA PE CEI PREZENŢI CU RECITALUL SĂU ” SUNT UN ORB”.

ÎN PERIOADA 24-25 MARTIE 2012 VA AVEA LOC, LA SIBIU, SUB MOTTO-UL “RESPIRĂ. TEATRU”, CEA DE-A DOUA EDIŢIE A MARATONULUI TEATRAL “25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP”.
ACŢIUNEA, ORGANIZATĂ DE ASOCIAŢIA CULTURALĂ “BIS”, FACE PARTE DIN AGENDA CULTURALĂ A SIBIULUI, FIIND COFINANŢATĂ DE CONSILIUL LOCAL SIBIU PRIN PRIMĂRIA ŞI CASA DE CULTURĂ A MUNICIPIULUI SIBIU.

VA FI O SĂRBĂTOARE A ARTEI TEATRULUI, DE ZIUA MONDIALĂ A TEATRULUI!
SPECTACOLE, CONFERINŢE, HAPPENING-URI, EVENIMENTE OUT-DOOR; TOATE ACESTEA SE VOR DESFĂŞURA FĂRĂ ÎNTRERUPERE, TIMP DE MAI BINE DE 25 DE ORE.

ȘI VA FI ZIUA MONDIALĂ A TEATRULUI. DIN NOU.
IAR NOI VOM RESPIRA TEATRU. DIN NOU.
ȘI VOR FI OPT LOCATII.
IN-DOOR.
ȘI O SUBLIMĂ LOCAŢIE.
OUT-DOOR.
PIAŢA MARE.
A SIBIULUI.
ȘI PESTE 22 DE SPECTACOLE SI EVENIMENTE VOR FI.
ȘI DESPRE VOI …
SPERĂM SĂ FIȚI ACOLO!
ALĂTURI.
NOUĂ.

„RESPIRĂ. TEATRU”. VINO LA SIBIU, SĂ VEZI CELE MAI ORIGINALE PRODUCŢII DIN PEISAJUL TEATRAL ROMÂNESC. VINO LA SIBIU, SĂ PETRECI O NOAPTE ŞI O ZI DE NEUITAT. NU ÎŢI UITA PIJAMAUA ŞI PERIA DE DINŢI, PENTRU CĂ DIMINEAŢA, ÎN PIAŢA MARE A SIBIULUI, SUTE DE TINERI SE VOR ÎNVIORA SUB SEMNUL NORMALITĂŢII ŞI AL CURĂŢENIEI TRUPEŞTI ŞI SUFLETEŞTI. RESPIRĂ. TEATRU. ALĂTURI DE NOI. 5 – 6 APRILIE. 2014. SIBIU.

SIBIUL RESPIRĂ TEATRU.
EDIȚIA ANIVERSARĂ “25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP” VA AVEA LOC LA SIBIU ÎN 25-26 APRILIE. FESTIVALUL ESTE ORGANIZAT DE O STRUCTURĂ INDEPENDENTĂ, ASOCIAȚIA CULTURALĂ BIS.

MARATONUL TEATRAL 25 DE ORE DE TEATRU NON – STOP, EVENIMENT AJUNS DEJA LA EDIȚIA A VI-A, EDIȚIA DIN ACEST AN FIIND PRIMA EDIȚIE CU PARTICIPARE INTERNAȚIONALĂ, VA AVEA LOC ÎN PERIOADA 16 – 17 APRILIE 2016. FESTIVALUL ADUCE LA SIBIU NU MAI PUȚIN DE 24 DE EVENIMENTE: SPECTACOLE DE TEATRU, CONFERINȚE, CONCERTE, WORKSHOP-URI, PROIECȚII DE FILM ȘI RECITALURI DE POEZIE, CARE VOR AVEA LOC ÎNCEPÂND DE SÂMBĂTĂ 16 APRILIE ȘI PÂNĂ DUMINICĂ 17 APRILIE, ÎN PAISPREZECE LOCAȚII INDOOR SAU OUTDOOR DIN SIBIU.

În 9-10 septembrie 2017 a avut loc, la Sibiu, a VII-a ediție a maratonului teatral “25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP”. Acțiunea este organizată de o structură independentă, Asociația Culturală BIS (BIS Teatru).
Se va juca TEATRU non-stop, timp de 25 de ore.
Și pentu că e prima ediție tomnatecă, maratonul va fi urmat de 5 zile de recuperare…prin TEATRU evident.